BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Follow by Email

Khamis, 21 Julai 2011

Hari ni,kerja mcm biasa ......pnat jg,lpas cuti 4 ari.
Aq tiba2 dapat tau kat tmpat aq ni kbnyakannya pkerjanya bkan orang yang sebarangan......
Ramai antaranya diaorang memegang sijil diploma,ijazah n master.....terkejut juga aq.....
Mungkin i2 je rezeki Tuhan bagi kat diaorang.....banyak advice yang diaorang bagi ka aq,
bila dgr tkut pown ada,tkt la lot2 aq trkantoi ke.....so betul la kata orang,jangan pandang orang sebelah mata

Nak Puasan Nak Raye ler

So actually,aq cma nk ucap slamat berposa pada blan dpan,so jgn dok ponteng plak.....
sape2 pown msti ada pngalamn msa blan posa ni...

Nnt klu ada sapa2 xkeberatan raya ni,mai la umah che ye.....haha

Rabu, 20 Julai 2011

Bila berada di penang,wow msti syok bila mula2 pk dulu..............

mana x nyer,bla study dah la dok jauh sangat......mstlah nak blik pown susah.....lpass 2,dah cuti sem plak,ingatkan blh lah rileks,,,,padahal sama je,kna prgi pulau pinang,crik kerja.....hehehe
Tapi xpe,cz wlpun aq ni malas,aq xksah......hahaha......daripada dok saja kat rumah....

Sem 1 aq mmg pnuh gler dgn cubaan,so....untuk sem yang kedua nnti,mgkin bnyak jg cubaan antaranya nak kena naik sem pown waktu seminggu lpas raya,wohhhhhh..............tension giler,so xpe xkisah la jnji,i wll doing all the best